Imamo jedan gost i 4 člana online


Nedjelja, 25 Listopad 2020 22:22

HAKUMA MATATA - DOWNTOWN BOOGIE, objavljen prvi singl s petog studijskog albuma Žumberačka brda

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Početkom sljedeće godine očekuje nas objava petog studijskog albuma grupe Hakuna Matata, pod nazivom Žumberačka brda.

Grupa je to čiji je frontmen Krešimir Mišak, poznatiji po emisiji Na rubu znanosti, no manje je poznato da se Mišak od kraja 1980-tih bavi glazbom svirajući u raznim grupama i projektima, uz stalni rad njegove matične grupe Hakuna Matata. Prvi singl s albuma je pjesma Downtown Boogie, koja je kroz životne slike zabilježila vrijeme zagrebačkog potresa.  

Kroz nadahnutu svirke četvorke u sastavu Goran Markić – bubnjevi, Danko Stefanović – bas, Marko Market – električni klavir, Krešimir Mišak – gitara i vokal, ova zarazna pjesma je, kao i cijeli album, snimljena uživo u jedno popodne u studiju Šišmiš, a producent pjesme i cijelog materijala je Zoran Švigir – Švigi.

Hakuna Matata zagrebački je rock sastav nastao oko 2000. godine. Svojim osebujnim glazbenim stilom i društveno angažiranim tekstovima privlače brojne ljubitelje dobre glazbe, a tijekom dugogodišnjeg djelovanja bilježe suradnje s renomiranim umjetnicima poput Zorana Predina, Darka Rundeka, Krešimira Blaževića, Davorina Bogovića i drugih.

 

Pročitano 726 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 25 Listopad 2020 22:26

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec