Imamo 36 gostiju i 2 člana online


Četvrtak, 29 Listopad 2020 11:10

ELEONORA - SVE ŠTO SANJAM, operna pjevačica i umjetnica bogatog glazbenog iskustva predstavila svoju prvu autorsku pjesmu

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Školovana operna pjevačica i umjetnica s bogatim glazbenim iskustvom, Eleonora, predstavlja prvu autorsku pjesmu Sve što sanjam.

Na tekstu pjesme s Eleonorom je radio Bruno Krajcar, a glazbu uz Krajcara supotpisuje Luka Brgić, dvostruki europski prvak u harmonici i Eleonorin partner s kojim vodi zajednički studio i školu pjevanja, harmonike i klavijatura. Aranžman je majstorski posložio Olja Dešić.

Eleonora je pohađala Milanski konzervatorij Giuseppe Verdi te razne moderne škole pjevanja, a već deset godina aktivno se bavi glazbom i s bendom je nastupala na raznim manifestacijama u rodnoj Istri.

Dugogodišnji san bio mi je ostvariti suradnju s najvećom diskografskom kućom u regiji Croatia Records te sam zahvalna na pruženoj prilici. Dugo već živim od glazbe, produkcije i podučavanja, a sada nam je želja uvesti nešto novo, moderno i izazovno. Prvu autorsku pjesmu stvorili smo spontano Luka Brgić i ja, a u svemu nam je neizmjerno pomogao naš dragi prijatelj Bruno Krajcar.” – rekla je Eleonora

Spot za pjesmu Sve što sanjam snimljen je u prekrasnom Domu Hrvatskih branitelja u Puli te u Villi B2 kod poznatog dizajnera Borisa Ružića. Za scenarij i režiju zaslužan je Luka Brgić iz B.Music&Production, a snimanje su odlično odradili kamermani Medvid produkcije. Spot je sniman jedinstvenom kamerom na našim prostorima, ARRI ALEXA, poznatim modelom koji se koristi na setovima Hollywoodskih filmova.

 

Pročitano 740 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 29 Listopad 2020 11:14

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec