Imamo 128 gostiju i 6 članova online


Srijeda, 04 Studeni 2020 18:07

ALEN SLAVICA feat BISHWA NEPALI - JOŠ UVIJEK VJERUJEM U LJUBAV, odličan duet s glazbenikom iz Nepala

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Alen Slavica, koji već godinama živi u dalekom Los Angelesu, nikad ne zaboravlja na Hrvatsku i našu regiju pa tako i publiku koju je obradovao novom pjesmom Još uvijek vjerujem u ljubav.

Duet je to s glazbenikom iz također dalekog Nepala, Bishwom Nepalijem, dok je pjesmu aranžirao i producirao Milan Petrović u Srbiji. Spot je pak režiran u Hrvatskoj od strane Andreja Smolića i njegovog Live Studija, a što opravdava činjenicu kako su pjesma i spot nastali na čak tri kontinenta.

Alena Slavicu u Los Angelesu snimao je Suki Medenčević, dok je iz Nepala svoje snimke poslao Bishwa Nepali, kadrove dvije djevojčice, Franke i Doris Baričević, snimao je Andrej Smolić u Hrvatskoj, a potom i montirao spot. 

Iako je ovogodišnja proslava 40 godina karijere otkazana, Alen Slavica obećava kako će sljedeće godine dostojno proslaviti ovu veliku obljetnicu, a otkriva kako i radi na novim pjesmama. Publiku očekuje i veliki koncert u njegovom rodnom Karlovcu koji će se snimati, a potom slijede i drugi koncerti po cijeloj regiji.

 

 

Pročitano 761 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 04 Studeni 2020 18:14

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec