Imamo 49 gostiju i 3 članova online


Četvrtak, 29 Srpanj 2021 21:29

IVO PERKUŠIĆ - NEŠTO U NAMA, novi singl dobio svoje video izdanje

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Novi singl „Nešto u nama“ Ive Perkušića, koji već plijeni pažnju slušatelja radio postaja diljem Hrvatske dobio je svoje video izdanje.

Novi Ivin minimalistički spot u prvi plan stavlja sugestivnost njegovog vokala u ovoj punokrvnoj sanremovskoj pjesmi.

Ivo Perkušić, prvi čovjek splitskog Gradskog kazališta mladih, glumac i vokalist ove godine je na Splitskom festivalu predstavio sjajni singl “Nešto u nama” na koji ne prestaju stizati pozitivne reakcije, kako publike, tako i glazbenih urednika diljem Hrvatske. Upravo zato, ova pjesma je sada dobila i svoje video izdanje koje naglašava važnost koju ova pjesma nosi za Ivu.

Novi singl “Nešto u nama” autorski je rad Ines Prajo, Arijane Kunštek i Ivana Popeskića koji za ovaj singl potpisuju glazbu, tekst i aranžman. Ova pjesma nastavlja niz Ivinog punokrvnog pop izričaja mediteranskog, sanremovskog prizvuka, kojim je Ivo već prepoznatljiv svojoj publici.

Ova pjesma koja mi uistinu mnogo znači napokon je dobila i svoje video izdanje. Stvarno sam zadovoljan načinom na koji spot prenosi emociju pjesme, a za to je svakako jedan od najzaslužnijih Andrija Jurčević iz AP studija koji se pobrinuo za režiju, kameru i montažu. Jako su me usrećili i mladi glumci koji se pojavljuju u spotu, a svojom su emocijom unijeli jednu dodatnu dimenziju i obogatili ovo izdanje. Iza svega je stala Croatia Records, moja izdavačka kuća i mislim da imamo spot koji će kod svakoga pobuditi bar nekakvu emociju“, rekao je Ivo o svom novom spotu.

Pjesma “Nešto u nama” snažna je pop pjesma jakog emotivnog naboja, a spotom su autori uspjeli uspješno spojiti dvije Ivine ljubavi, glumu i glazbu, ističući video uratkom svu emotivnu težinu ove pjesme.

 

Pročitano 126 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 29 Srpanj 2021 21:31

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec