Imamo 52 gosta i 7 članova online


Četvrtak, 12 Studeni 2020 14:38

Klapa RIŠPET - MAKA, MAKA, četvrti mjesec zaredom Zabavni hit mjeseca

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Ljetni hit klape Rišpet 'Maka, maka' ne silazi sa trona Zabavnog hita mjeseca. Tako se četvrti puta zaredom okitio spomenutom titulom, a sve se temelji na HR Top 40 listi.

Zabavni i poletni ritmovi, kao i jednako vedri stihovi oduševljavaju publiku i u mjesecu listopadu. Glazbu za singl, koji je klapa Rišpet izvela na ovogodišnjem Splitskom festivalu, potpisuje osnivač i skladatelj klape Pero Kozomara, stihove je napisala Lući Tukić, a za aranžman je zaslužan Leo Škaro.

Rišpet i ovime potvrđuje status jedne od najpoznatijih i najtraženijih klapa.

"Jako nas je razveselila ova vijest, naravno da smo počašćeni informacijom da je 'Maka, maka' četvrti put za redom Zabavni hit mjeseca. Očito ima nešto u ovoj pjesmi što se slušateljima jako sviđa, vjerojatno ih odmah podigne i natjera da zaplešu. Nadamo se da će jednako uživati u našem novom singlu 'Ajme šta te volin'! Ovo je ujedno lijepa najava našeg albuma koji izlazi za petnaest dana, u izdanju Hit Recordsa.", istaknuo je ovom prigodom Pero Kozomara.

Članovi jedne od najpoznatijih i najuspješnijih klapa, uvijek misle na svoju vjernu publiku, koja ih sve ove godine vjerno podržava. Upravo tu vjernost, ali i još puno toga lijepoga, Rišpetovci su nedavno 'nagradili', novom pjesmom 'Ajme šta te volin'. U danima koji nam slijede, u izdanju Hit Recordsa, izlazi novi studijski album 'Šta mi ljube oćeš kazat'.

Ako se samo prisjetimo uspjeha prethodnog albuma 'Reći ćeš mi fala', sa sigurnošću možemo reći kako je pred nama jedno od najiščekivanijih izdanja.

 

Pročitano 713 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 12 Studeni 2020 14:42

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec