Imamo 48 gostiju i 4 člana online


Četvrtak, 05 Kolovoz 2021 07:02

CRVENA JABUKA - MIRIS BOSNE U SITNE SATE, u novoj pjesmi i spotu Žerino sjećanje na rodni Mostar i Sarajevo

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Miris Bosne u sitne sate
Srce ovdje tugu krije
Ako mi noćas treba išta
To je miris moje čaršije
Ako mi išta dušu grije
To je miris moje avlije

 

Refren je to novog službenog singla i spota “Miris Bosne u sitne sate” Crvene jabukeŽeljko Krznarić, autor stihova pogodio je Žerinu emociju koju osjeća prema svom rodnom Mostaru i Sarajevu u kojem je odrastao, a Dragan Spajić glazbom uobličio u još jednu prekrasnu baladu. Za jednu od najpopularnijih grupa u regiji jednostavno nema predaha. Tijekom koncertne stanke objavili su aktualni album “Tvrđava” s kojeg nižu hitove, a ovo ljeto unatoč strogim mjerama privlače publiku željne dobre glazbe.

Nedavno su tako na tvrđavi sv. Mihovila oduševili šibensku publiku kojoj nije bio problem doći ni sat vremena ranije kako bi zbog stroge kontrole na ulazu na vrijeme zauzeli svoje sjedala. Crvena jabuka nizala je hitove, a publika u isti glas pjevala sa Žerom koji je priznao da mu virtualni koncerti, koliko god bili nužnost, nisu nimalo dragi. Sva sreća pa je njihova ljetna koncertna sezona popunjena.

Bezvremenske pjesme obilježile su njihovu više od 35 godina dugu karijeru, a jednu od njih “Da znaš da me boliš” nedavno su mediji proglasili pjesmom koja je obilježila povijesno spajanje hrvatskog teritorija Pelješkim mostom.

 

Pročitano 122 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 05 Kolovoz 2021 07:07

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec