Imamo 85 gostiju i 4 člana online


Ponedjeljak, 30 Studeni 2020 18:10

ANTONELA DOKO - O ČEMU PRIČAMO, mlada pjevačka zvijezda objavila prvi studijski album

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Glazbenica svjetskoga glasa, dobitnica Porina i jedna od najupečatljivijih vokalistica na našoj glazbenoj sceni, Antonela Doko, objavila je debitantski studijski album O čemu pričamo.

13 pjesama  uključujući hitove Tako kažeš, Odlična stvar, Onaj dan i O čemu pričamo presjek su posljednjih nekoliko godina bogate karijere mlade Riječanke, a svima onima koje prate njezin rad podsjetnik o kakvoj je pjevačici riječ. Uz autorski tim koji čine Ines Prajo i Arijana Kunštek te producent i aranžer Ivan Popeskić, Antonela je već pronašla svoje mjesto na zvjezdanom glazbenom nebu, a brojni singlovi koji su redom osvajali top liste potvrđuju njezinu jedinstvenost.

Godine 2013. Antonela je prvim singlom Voli me u duetu s Dinom Antonićem privukla pozornost publike i struke, a krajem godine uslijedio je i singl Ludi ti koji je javnosti potvrdio njezine sjajne vokalne mogućnosti. Potvrda neupitnog talenta pristigla je i u obliku nagrade Moj prvi Music Pub za najbolju mladu pjevačicu u istoimenoj emisiji urednika Zlatka Turkalja. Krajem 2015. godine Antonela iznenađuje pjesmom Onaj dan koju je izvela na Zagrebačkom festivalu u siječnju, 2016. godine, a novi hit zavladao je radijskim eterom. Antonela se tada nametnula kao jedna od najperspektivnijih izvođačica na našoj glazbenoj sceni, mjesecima držeći vrh nacionalne liste najslušanijih pjesama – HR top 40. Njezine iznimne vokalne sposobnosti i osebujna boja glasa te nevjerojatno zrele interpretacijske sposobnosti očarale su radijske urednike, ali i velik broj slušatelja diljem Hrvatske i regije.

Sljedeća godina donijela je dvije nominacije za nagradu Porin, i to za novog izvođača godine te za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Antonela naposlijetku i osvaja nagradu Porin za najboljeg novog izvođača 2017. godine. U prosincu iste godine pjesma Božić penje se visoko na top ljestvice, a  početak 2018. obilježio je singl O čemu pričamo, koji je Antonela izvela na jubilarnom, 65. Zagrebačkom festivalu. Godina 2019. donijela je sjajne singlove Sve osim nas, Tako kažeš i Onaj dan, a danas s velikim zadovoljstvo možemo govoriti o debitantskom studijskom izdanju jedne od najboljih mladih pjevačica.

 

 

 

Pročitano 694 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Studeni 2020 18:14

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec