Imamo 69 gostiju i 6 članova online


Četvrtak, 17 Prosinac 2020 16:11

HIGHWAY - PONEKAD U NOĆI, objavljen zadnji singl s albuma Skica za portret koji dolazi početkom iduće godine

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Pjesma Ponekad u noći jedanaesti je službeni singl grupe Highway kojim su zaokružili priču svog prvog albuma i njihovog dosadašnjeg rada. Pjesma je nastala kao rezultat njihovih ideja i zajedničkog rada.

Iako tekst novog singla daje naslutiti da se radi o ljubavnoj pjesmi i usamljenosti, njeni autori Luka Vojvodić i Petar Tošić kažu da je ostavljeno prostora da je slušatelji dožive i na svoj način. Upravo zato ova pjesma traje duže od uobičajenog trajanja jedne pjesme, čak sedam minuta.

U prvom razgovoru s njihovim producentom i prijateljem Tihomirom Preradovićem članovi benda izrazili su želju da ova pjesma bude ono što Highway jest i što predstavlja: “Sve dosad smo postigli, da tako kažem ‘roller coaster’ emocija iskazanih kroz Petrov glas i moju solažu u kojoj pjesma doživljava svoju kulminaciju, a Tihomir je napravio odličan aranžman.” – rekao je Luka Vojvodić.

Pjesma Ponekad u noći bit će posljednja pjesma na njihovom albumu Skica za portret čiji je izlazak pomaknut za početak iduće godine. Album predstavlja završetak jednog njihovog poglavlja i otvaranje novog. Kao i do sada, aktivno u stvaranju svih pjesama sudjelovali su Tihomir Preradović zadužen za aranžman i produkciju pjesama i Darko Juranović D’Knock, glazbeni supervizor. Pjesma Ponekad u noći predstavlja iskorak u njihovom autorskom radu, a članovi benda obećavaju da još puno toga mogu ponuditi jer, unatoč ovoj godini bez koncerata, rade punom parom.

Pročitano 744 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 17 Prosinac 2020 16:16

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec