Imamo 39 gostiju i 3 članova online


Četvrtak, 17 Prosinac 2020 16:30

LUKA BASI - PROKLETO ZLATO, "prokleto zlato ja nosim al živim sam jer nema nje" poručuje Luka

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Luka Basi jedan je od miljenika ženske publike, a tradicionalni dio njegove karijere je da prosincom objavljuje hit singlove.

Upravo 15. prosinac jedan je od najbitnijih datuma jer upravo na taj dan prije četiri godine započela je njegova glazbena karijera. Nakon hitova Nisam ja od jučer, Sedam noći, Taxi, koji su izašli na današnji dan, Luka i ove godine objavljuje novu pjesmu Prokleto zlato koju je napisala njegova stalna ekipa Raay – Nenad Ninčević

Početkom prosinca Luka je objavio božićnu obradu svog hita Istrijanko ružo moja u verziji Sretan Božić ljubavi, a tada je i najavio Prokleto zlato koje je sada stiglo na oduševljenje svih obožavatelja. Prokleto zlato priča je o promašenoj šansi za sreću, o žaljenju za ljubavi koju je izgubio.

Ove godine napravili smo malo drugačiju pjesmu. Cijela pjesma sastoji se iz četiri refrena koji se nadograđuju u interesantnoj priči. Istina je, šta će ti zlato, kad nemaš kome da ga daš. I to je, dragi moji, prokleto zlato. Ne promašite šansu dok je imate. Kao svake godine, i ove godine bi se opet zahvalio svim slušateljima, glazbenim urednicima i svima koji me podržavaju, klikaju, prate. Drago mi je da vam se sviđaju moje pjesme i to mi daje velik poticaj da ih snimam i u vrijeme kad nikome nije lako, a posebno ne nama glazbenicima. Ali šta mogu, glazba smo mi i jednostavno ne bi mogao da ne snimim pjesmu. Nadam se da će uskoro doći vrijeme kad ćemo se družiti na binama.” – rekao je Luka Basi.

U videospotu Prokleto zlato Luka je odlučio pokazati se u muževnijoj ulozi, a fantastične kadrove u snježnim čarobnim planinama snimljeni su blizu Salzburga u Austriji. Za videospot zaslužna je ekipa iz NEO VISUALS.

 

 

 

Pročitano 703 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 17 Prosinac 2020 16:35

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec