Imamo 56 gostiju i 4 člana online


Petak, 25 Prosinac 2020 18:29

MATTEO CETINSKI - DOVOLJNO GLASNO, kada ste najzaljubljeniji tada ste i najglasniji, poručuje Matteo u svojem trećem singlu

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Na redu je treći singl Mattea Cetinskog pod izdavačkom kućom Menart. Naziv pjesme je „Dovoljno glasno“, a govori o onom osjećaju kada ste najzaljubljeniji, želite biti najglasniji i baš vas briga za cijeli svijet.

Nakon povratka glazbi prije dvije godine, ovaj karizmatični umjetnik uspješno je definirao svoj zvuk, a ujedno, polako i sigurno gradi svoju vjernu publiku koje iz dana u dan ima sve više.

Ekipa s kojim je radio ovaj singl i dalje je ista kao na prethodnima, uz dodatak pulskog autora Tončija Horvata Husa koji potpisuje glazbu, a s Matteom potpisuje i tekst.

Matteo je poznat i po tome što paralelno uspješno i bez napora djeluje u više kreativnih smjerova.

Osim u glazbi, Matteo je zapažen i nagrađivan i u svijetu dizajna pa je tako dvije godine zaredom (2013. i 2014. godine) osvojio prestižnu internacionalnu nagradu 'A-Design award'. 

Zbog svega toga,  Matteo je primjer slobodnog, suvremenog i nekonvencionalnog kreativca koji ne robuje stereotipima i ima svoj jedinstveni put.

 

Pročitano 678 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 25 Prosinac 2020 18:35

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec