Ispiši ovu stranicu
Utorak, 02 Studeni 2021 16:00

BANG BANG - DO KOSTI, rokenrol život i žestoki ritmovi popraćeni novim video spotom

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Bang Bang žive rokenrol život – žestoki ritmovi, komentari na društveno stanje kroz pjesme i živopisni spotovi – njihov su zaštitni znak.

Ove jeseni će zagrijavati atmosferu provokativnim stihovima i energičnim ritmom singla “Do kosti”. Iako za sebe kažu da nisu društveno angažirani bend, inspiraciju za ovaj singl su pronašli u svakodnevnom životu.
“Evidentno je već neko vrijeme da rapidno popušta tolerancija u društvu, empatija postaje endemična, a pojedinim jedinkama omogućeno je javno iznositi svoje mišljenje ili komentar. S obzirom da nisam aktivan na društvenim mrežama i općenito ne volim taj oblik javne rasprave, koristim se pjesmom kao univerzalnom platformom. Svim internet epidemiolozima, nogometnim izbornicima s kauča i samoprozvanim glazbenim kritičarima poručujem: Mahat’ ću jače, perom k’o mačem! – u stvarnom, ne virtualnom svijetu, naravno”podijelio je s nama autor glazbe i teksta Hrvoje Prskalo. Za aranžman je zaslužan Bang Bang, a uz Larin prepoznatljiv vokal na ovom singlu se savršeno uklopio dio u kojem je Hrvoje odrepao “ništa ne pitam, odmah grizem” i komentirao: “Ne znam je li uzrok pandemija, politika ili sam samo još malo ostario, ali primjećujem da i meni ponestaje strpljenja, stoga sam odlučio da neću više držati jezik za zubima.”

Kao i uvijek, posebno su se potrudili i snimili odličan spot te ostvarili sretnu trinaestu suradnju s Raulom Brzićem iza kamere. Spotom dominiraju upadljive boje i kostimi, a u oko odmah upada moćan izgled prekrasne Lare za čiji stajling se pobrinula Ana Jurjević dok su za uljepšavanje zaslužne make up artistica Tena Bašić i Katica Topčić iz frizerskog salona Fabula de forma.

 

Pročitano 82 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 02 Studeni 2021 16:05

Srodni sadržaj (po oznakama)

Video sadržaj

GVM radio Zdeno
Molim prijavite se ako želite komentarati