Imamo 397 gostiju i 3 članova online


Petak, 12 Studeni 2021 20:31

NEDA PARMAĆ - SAMO TVOJA, objavljen prvi singl u suradnji sa diskografskom kućom Menart

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Svoj uspješni glazbeni put, Neda Parmać nastavit će u Menartu, a pjesma „Samo tvoja“ prvi je singl koji predstavlja. 

Iako su prijatelji dugi niz godina, Neda Parmać i njezin glazbeni kolega Elvis Sršen NoA, došli su na ideju da zajedničkim snagama u jednu pjesmu spoje neosporan Noin talent i Nedin raskošan vokal.

„Godinama tragam za autorom, tj. osobom koja bi me trebala toliko dobro poznavati da iznjedri nešto što bi me glazbeno savršeno opisivalo i obuhvaćalo.

Kao i uvijek, ta osoba ti je ili pred nosom ili si ti sama ta osoba. U mom slučaju obje su tvrdnje točne.

Elvis, moj dugogodišnji prijatelj iz doline, nevjerojatno talentiran glazbenik, jednu večer poslao mi je ideju za pjesmu. Iako sam već bila u polusnu i zapravo odgovorila da ne mogu poslušati jer mala leži pored mene, vrag mi nije dao mira i ne bilo mi teško, ustanem po slušalice.

To je bilo to!

Na pjesmi smo radili više od pola godine i nismo ju htjeli pustiti dok oboje nismo bili 100 % zadovoljni s onim što čujemo. Glazbu za pjesmu „Samo tvoja“ napisao je NoA, a tekst sam pisala ja. Aranžman smo napravili zajedno.“ – rekla je Neda Parmać prilikom predstavljanja pjesme.

„Vrijeme nam je pomrsilo planove tako da smo video, koji je prvotno trebao biti sniman vani, snimili u stanu moje drage suradnice, prijateljice i stilistice Branke Sovar aka Modna Sova.Tomislav Pović s kojim sad surađujem na 4. videu u zadnje dvije godine je uspio ponovo izvući maksimum iz cijele situacije, tako da mi je na kraju drago da je pala kiša i da imamo jedan opušteni uradak kao što i pristaje ovoj ludoj pjesmi.“ – našalila se Neda.

Elvis Sršen NoA, genijalni glazbenik koji je i sam nedavno izbacio svoj album prvijenac, oduševljen je ovom suradnjom i zapravo ni sam ne zna zašto već ranije nije s Nedom snimio neku pjesmu.

„Neda i ja se znamo toliko dugo da stvarno nije normalno da smo tek sad napravili pjesmu zajedno. Svirao sam na njezinoj maturalnoj zabavi, a na mojoj maturalnoj zabavi je svirao njezin otac. Zar to nije precool?  Općenito, cijela njena obitelj mi je u srcu. Sjećam se uvijek jedne svoje svirke davno u Purgeraju, nešto se zakompliciralo i Sanja Parmać koja je tada s nama pjevala u bendu, nije mogla na svirku i Neda je uskočila doslovno na dan svirke i totalno razvalila. Glazbeno nam se životi stalno isprepliću i uvijek smo znali da ćemo raditi nešto skupa, ali eto, tek sad u ovoj glupoj koroni smo otišli korak dalje i zaista snimili pjesmu. Ja sam imao neki dobar groove i tu neku melodiju za refren u glavi već neko vrijeme i poslao sam Nedi. Ona se oduševila i krenuli smo raditi na pjesmi. Kako sam na pjesmi radio intenzivnoj u razno raznim satima, sve sam instrumente odsvirao, izmiksao i masterirao. Naravno, uz Nedin svakodnevni upliv povratnih informacija i sugestija. Mislim da smo napravili jednu dobru, zdravu, beskompromisnu plesnu stvar za koju se nadam da će zaživjeti kod publike, na svirkama i na radio postajama. I da se zna, tek počinjemo.“rekao je Elvis Sršen NoA

 

Pročitano 29 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 12 Studeni 2021 20:35

Video sadržaj

GVM radio Zdeno
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec