Imamo 44 gosta i 4 člana online


Četvrtak, 14 Siječanj 2021 16:36

NOELLE & ZETZ- HALO, Ivana Crnković novo je ime na hrvatskoj glazbenoj sceni i nastup pod umjetničkim imenom Noelle

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Mladi producent ZETZ čije su pjesme u suradnji s Igorom Delačem osvojile radijski eter i vrhove top ljestvica, publici predstavlja novu pjesmu „Halo“, ali i novo ime na glazbenoj sceni – Noelle.

Iza imena Noelle krije se talentirana pjevačica i plesačica Ivana Crnković koja pjesmom „Halo“ započinje novu glazbenu priču.

Pjesmu „Halo“ prati zanimljiv i dinamičan spot čiji je nastanak bio ekstremno dramatičan. Naime, spot je zbog epidemioloških mjera zamalo - zabranjen. Noelle je koreografije za spot pripremala i uvježbavala više od mjesec dana. Kada se približio termin snimanja i kada je sve već bilo dogovoreno i spremno, uvedene su zabrane okupljanja. U prvi tren se činilo da spot nikako neće biti moguće snimiti. No, uz velike napore Noelle i njezinih suradnika uspjeli su dobiti dozvolu Stožera civilne zaštite te je spot uspješno snimljen.

Autori glazbe i teksta su Ivan i Miroslav Zečić, a aranžman i glazbenu produkciju potpisuje Ivan Zečić (ZETZ).

ZETZ je još jednom napisao zaraznu melodiju koja na prvu „ulazi u uho“ te je oplemenio vrhunskom glazbenom produkcijom, dok se Noelle pobrinula za senzibilnu vokalnu interpretaciju, kao i koreografiju te kostimografiju spota.

Sudbonosni susret Noelle i ZETZ-a dogodio se na CMC Festivalu u Vodicama. Noelle je tada nastupala kao koreografkinja i plesačica Meri Andraković, dok je ZETZ nastupio s hit pjesmom „U ritmu ljubavi“ koja je osvojila titulu najemitiranije pjesme CMC Festivala.

ZETZ je znao da je Noelle izvrsna pjevačica jer je već ranije bila član grupe Alibi u kojoj je zamijenila Franku Batelić. Tada je saznao da se Noelle plesom bavi profesionalno te vodi vlastiti plesni studio „Illusion“ s kojim je osvojila 3. mjesto na najvećem svjetskom plesnom natjecanju DWC, u ogromnoj konkurenciji od čak 8.000 plesača. Taj slučajni susret u backstageu CMC Festivala doveo ih je do ideje da njezin pjevački i plesački talent prezentiraju kroz modernu i atraktivnu pjesmu.

 

Rezultat njihovog zajedničkog truda je pjesma „Halo“, s kojom Noelle publici po prvi puta predstavlja svoj jedinstven glazbeno-plesni izričaj. Kako sama kaže, „Halo“ je tek početak.

 

 

 

Pročitano 665 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 15 Siječanj 2021 18:50

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec