Imamo 69 gostiju i 9 članova online


Utorak, 26 Siječanj 2021 20:59

NOELLE & ZETZ - HALO, odličan uspjeh na top listi HR Top 40

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Noelle je novo ime na glazbenoj sceni. Njezin prvi singl „Halo“ kojeg izvodi u suradnji s mladim producentom ZETZ-om već je u prvom tjednu emitiranja ostvario najviši ulaz na ovotjednu top listu HR Top 40 i to na visoko 3. mjesto. To je uspjeh koji se ne događa tako često kada je riječ o novim izvođačima. Pjesmu „Halo“ izdaje Menart, a potpisuje ju autorsko producentski tim „Hit Factory“ iza kojeg stoje Ivan i Miroslav Zečić. Za glazbenu produkciju na svjetskom nivou zaslužan je  ZETZ (Ivan Zečić).

„ZETZ i ja oduševljeni smo uspjehom kojeg je postigla pjesma „Halo“. Nismo mogli niti sanjati da ćemo s prvim singlom ostvariti najviši ulaz na nacionalnu top listu i to na visoko 3. mjesto. Istina je da smo uložili neizmjeran trud u pjesmu, no bili smo mrvicu skeptični jer smo znali da je u eteru istovremeno velik broj novih pjesama sa Zagrebačkog festivala. Ipak, vjerovali smo da „Halo“ ima sve predispozicije da ju slušatelji odlično prime. Neizmjerno smo sretni što su glazbeni urednici na radijskim postajama prepoznali „Halo“ i uvrstili je na svoje play liste te joj tako omogućili da stigne do brojnih slušatelja. Ovim putem im se od srca zahvaljujemo. Pjesma "Halo" rađena je za mene i prema mojim glazbenim afinitetima. Vjerujem da su slušatelji to prepoznali, jer to sam 100% ja. To je glazba koju volim i u kojoj iskreno uživam. Oduvijek sam sanjala o tome da kao pjevačica spojim ples sa glazbom koja zvuči moderno i svjetski. Sretna sam da sam sa pjesmom "Halo" uspjela ostvariti svoj san te osjećam da je "Halo" tek početak jedne lijepe priče."  – rekla nam je Noelle.

Na odličan uspjeh pjesme osvrnuo se i ZETZ

„Uživam raditi s Noelle jer je vrlo talentirana i jedinstvena osoba. Sama ideja da spoji ples i glazbu nešto je što na ovim prostorima nismo navikli gledati te mi je iz tog razloga naša suradnja vrlo zanimljiva i izazovna. Kada pišem pjesme, uvijek ih nastojim maksimalno prilagoditi osobi koja ih pjeva. Nastojim pjesmom izvući ono najbolje iz glasa, ali i osobnosti i karaktera pjevača. Sve je podređeno cilju da se istakne ljepota i autentičnost. Kod Noelle je situacija specifična jer ima puno toga lijepoga za ponuditi, a povrh svih talenata tu je i ples, te je meni kao producentu s time dodatno zakomplicirala život. Nije bio jednostavan zadatak odlučiti se što konkretno istaknuti te sve to uklopiti u smislenu cjelinu, no vjerujem da se trud isplatio. Najsretniji sam zbog toga što sam radeći na pjesmi "Halo" dobio savršenu viziju za buduće pjesme. Vjerujem da će materijal koji imamo u pripremi biti jedinstven i zanimljiv te jedva čekam da sve naše ideje prezentiramo publici“.

 

Pročitano 589 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 26 Siječanj 2021 21:04

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec