Imamo 36 gostiju i 7 članova online


Utorak, 26 Siječanj 2021 21:10

VALERIO - KAD SAM BACIO LJUBAV, ugodno iznenađenje novom rock-pop baladom

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Mladi talentirani Valerio nakon što se odvažio krenuti solo glazbenim vodama, po drugi put nas ugodno iznenađuje novom pjesmom. Naime, riječ je o pop-rock baladi pod nazivom „Kad sam bacio ljubav“ za koju glazbu i tekst potpisuje  Bruno Krajcar, istaknuti glazbenik.

 

Valerio i Krajcar nastavljaju suradnju i ovoga puta jer autor ima samo riječi hvale za talentiranog pjevača, 'Iz pjesme u pjesmu pokazuje svoj veliki pjevački potencijal, koji je u ovoj emotivnoj baladi došao do punog izražaja. Kad tome pridodamo odličan aranžman Olje Dešića, te lijepi i kreativan video uradak mladog Luke Brgića, ova pjesma ima sve preduvjete za sigurnu plovidbu do slušatelja željnih kvalitetne domaće glazbe.'

Zadovoljstvo sa nastavkom suradnje nije krio ni sam Valerio, koji je sa nestrpljenjem čekao trenutak kada će predstaviti novi singl, 'Za ovu pjesmu snimili smo i video spot, u Rovinju, poznatoj park šumi 'Punta Corrente', te u unutrašnjosti Istre. Spot su režirali Luka Brgić i Eleonora Dobrović, B Music & Production, a sve je snimio Mateo Ostojić.

Snimanje ćemo svakako pamtiti po brojnim anegdotama, a najzanimljivije je što je taj dan u unutrašnjosti Istre napadalo toliko snijega da smo jedva uspjeli doći do kuće gdje smo snimali, pošto nismo bili spremni za zimske uvjete. To nas naravno nije omelo, čak nam je i drago da se dogodilo, jer ćemo ovaj spot po tome zauvijek pamtiti.', istaknuo je Valerio

No to nije nikakvo čudo. Naime, Valerio je od malih nogu zakoračio u svijet glazbe započevši sviranje klavira u OKUD-u Istra, a nešto kasnije put ga je odveo u klapu Brnistru gdje je marljivim radom i ljubavi prema glazbi razvijao pjevački potencijal te stekao zavidno iskustvo kao tenor tokom godina koje je proveo tamo.

 

Pročitano 524 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 26 Siječanj 2021 21:14

Video sadržaj

{gp}GvSjQGPReos{/gp} GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec