Imamo 34 gosta i 5 članova online


Četvrtak, 11 Veljača 2021 09:30

NOČNI SKOK - KAP OD VINA, novi hit slovenskog sastava hrvatskoj publici

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Ovoga puta predstavili su se i hrvatskoj publici sa singlom Kap od vina čiji tekst i glazbu potpisuju hitmejkeri Raay i Nenad Ninčević.

Peteročlani bend Nočni skok čine glazbenici iz cijele Slovenije, a okupili su se i ujedinili samo zbog jednog cilja: stvaranja glazbe. Iako su već pokorili slovenske radijske postaje, ističu kako ih najviše veseli kada su njihove pjesme sastavni dio fešti, a Kap od vina će to zasigurno postati. Druženje, zabava, dobri prijatelji, bogata trpeza te kvalitetno vino njihova su polazišna točka u kreiranju novih singlova, a upravo je to ono što nam treba u ovim izazovnim vremenima kada su zabave i okupljanja privremeno zabranjeni. Povratak na koncerte i zabave ne očekuju samo vjerni obožavatelji Nočnog skoka, nego i sami članovi benda koji su uvijek rado viđeni gosti na koncertima i proslavama diljem Slovenije i Hrvatske. Do povratka na zabave s prijateljima i bližnjima, preostaje nam uživati u njihovoj novoj pjesmi Kap od vina koja će do tada, prema svemu sudeći, pokoriti radijske postaje.

Veselu pjesmu prati i zabavan videospot za koji je zaslužna ekipa iz NEO VISUALS, a zarazna melodija potvrđuje kako su za najbolje stvari u životu “krivi” puna čaša vina i zabavna glazba.

 

Pročitano 577 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 11 Veljača 2021 09:50

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec