Imamo 134 gosta i 6 članova online


Četvrtak, 11 Veljača 2021 20:13

TS ALLEGRO - TI NIKAD NISI BILA MOJA, emotivna je tamburaška izvedba koja progovara o nedostižnoj i nezaboravljenoj ljubavi iz prošlosti

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nakon pjesme Prodao bi’ ja, prvog objavljenog singla pod okriljem izdavačke kuće Croatia Records, vukovarski Tamburaški sastav Allegro predstavlja se publici novim singlom i video spotom Ti nikad nisi bila moja.

Autor glazbe i teksta je Mario Vestić, dok aranžmanske zasluge pripadaju Krunoslavu Dražiću. Video spot nastao je u rustikalnom okruženju Domestic housea “Lola” te u Javnoj ustanovi u kulturi Hrvatski dom u Vukovaru, a vješto ga je snimio tim iz Produkcije Nova.

Ti nikad nisi bila moja emotivna je tamburaška izvedba koja progovara o nedostižnoj i nezaboravljenoj ljubavi iz prošlosti. S ovim singlom Tamburaški sastav Allegro nastupit će i na ovogodišnjem Glazbenom festivalu “Šokačke pisme” Županja 2021. koji će se, zbog nepovoljnih epidemioloških uvjeta, održati u svibnju. Iako su nastali ne tako davne 2014. godine, ovi vukovarski tamburaši imaju već zavidno iskustvo nastupa na brojnim festivalima, pri čemu su s pjesmom Sa tvojih usana 2017. godine upravo na županjskom festivalu ušli u finale. Singl Ti nikad nisi bila moja nagovještaj je da i u 2021. godinu kreću s visokim ciljevima i ambicijama, a njihov odličan glazbeni izričaj zasigurno će zasvijetliti na hrvatskoj tamburaškoj sceni. 

Ti nikad nisi bila moja prikladno je objavljena u dane Valentinova te svojim tekstom svakoga od nas podsjeća da smo bez ljubavi kao “brod bez mirne luke”.

Pročitano 451 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 11 Veljača 2021 20:25

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec