Imamo 42 gosta i 6 članova online


Utorak, 16 Veljača 2021 20:13

DOX - NA KRAJU OVOG SVIJETA, novi singl i novo ime na hrvatskoj glazbenoj sceni

Napisao
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Iza imena Dox, krije se mlada pjevačica Dorotea Živolić koja nam stiže iz Poreča, a glazbom se bavi od malih nogu. Završila je osnovnu glazbenu školu, smjer harmonike i jednu godinu klavira, a nakon toga, nastavila je edukaciju u srednjoj glazbenoj školi u Puli, smjer solo pjevanje.

Od malena osjeća strast za pozornicu, glazbu i kameru i zapravo, sve što je željela cijeli svoj život, danas joj se ispunilo – predstavlja svoju prvu pjesmu i to autorsku!

Prva pjesma ''Na kraju ovog svijeta'' je R&B/Pop žanra i govori o mladenačkoj zaljubljenosti i općenito današnjim ljubavnim odnosima.  Produkciju pjesme potpisuju Robert Meister i Osman Osmanović Ozi.

 „S velikim ponosom napokon predstavljam svoj prvi singl ''Na kraju ovog svijeta''. Puno je truda i vremena uloženo u ovu pjesmu i nadam se da će se svidjeti publici. Spot smo snimali u Poreču i u studiju Nirvana. Tekst za ovu pjesmu sam napisala sama jer mi je želja da ono što pjevam i izvodim bude iz srca, a to sam postigla upravo ovom pjesmom. Nadam se da ćete uživati u njoj kao što sam i ja uživala dok sam ju stvarala.“– ponosno je rekla Dox.

Pročitano 425 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec