Imamo jedan gost i 13 članova online


Nedjelja, 28 Veljača 2021 18:43

KORNELIJA - JA SAM TAKVA KAKVA SAM, nakon prvog tjedna emitiranja pjesma bilježi uspon na listi HR Top 40

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Nakon prvog tjedna u radijskom eteru, Kornelijina pjesma Ja sam takva kakva sam dospjela je na visoko 21. mjesto službene nacionalne top liste HR Top 40. 

Time je Kornelija postala najmlađi izvođač kome je to pošlo za rukom, i to sa svega 15 godina. Ovo je veliko priznanje za nju i njezin tim te najava  uspješne karijere i glazbenog puta kojim je mlada Kornelija hrabro krenula. Pjesmu Ja sam takva kakva sam potpisuje autorsko-producentski tim Hit Factory (Ivan i Miroslav Zečić), koji još jednom dokazuje da s pravom nose taj naziv.  

Još uvijek ne mogu vjerovati da je moja pjesma Ja sam takva kakva sam ušla na nacionalnu top listu HR TOP 40, i to na visoko 21. mjesto. O tome donedavno nisam mogla niti sanjati. Stvarno sam presretna i prezadovoljna. Posebno me raduje suradnja sa mojim autorskim timom Hit Factory koji su za mene, kako oni kažu, po mjeri napravili ovu pjesmu i omogućili mi da već u prvom tjednu emitiranja uđem na top listu. To je ostvarenje mojih snova o kojima maštam još otkada sam kao desetogodišnjakinja nastupala u showu Zvjezdice. Od srca se zahvaljujem svim radijskim urednicima i svim ostalim dragim ljudima na radijskim postajama koji su pjesmu prepoznali i emitirali je u tolikom broju te tako omugućili da moji snovi postanu stvarnost” – rekla je Kornelija

Zbog nastupa u showu Zvjezdice i medijske eksponiranosti, Kornelija se suočila s ljubomorom i odbacivanjem od strane vršnjaka, jer se u njihovim očima izdvojila iz prosjeka. To je problem s kojim se dugo borila i koji je uspjela prevladati svojim pozitivnim stavom i vedrim karakterom. Na kraju, vršnjaci su je prihvatili upravo takvu kakva je

Budite svoji i ono što stvarno jeste. Nemojte se mijenjati zbog pogrešnih razloga, pogotovo ne zato da biste bili bolje prihvaćeni u društvu. Živite stvarni život punim plućima, a ne virtualni na društvenim mrežama. Ja se pokušavam oduprijeti takvom načinu života i ne želim se mijenjati zbog pogrešnih razloga. Možete me voljeti ili ne voljeti, ali ja ću uvijek biti ja. Ostat ću svoja i nastavit ću pjevati jer to je ono što najviše volim” – zaključila je Kornelija.

 

Pročitano 338 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 28 Veljača 2021 18:49

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec