Imamo jedan gost i 2 člana online


Subota, 06 Ožujak 2021 07:26

TINA VUKOV - POLJUBAC ZA ZBOGOM, prekrasna obrada evergreena talijanske pjesme Un bacio sulla fronte Ive Zanicchi

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Novi singl i spot Tine Vukov obrada je još jednog evergreena Poljubac za zbogom.

Radi se o prepjevu talijanske pjesme Un bacio sulla fronte Ive Zanicchi koju je u hrvatskoj verziji otpjevala Maruška Kalogjera 1969. godine.

“Već jako dugo volim originalnu verziju ove pjesme i kad sam pronašla prepjev znala sam da je to pjesma koju želim na novom albumu. Zvonimir Dusper napravio je odličan i moderan aranžman, ali je zadržao duh originala, a Filip Gržinčić je ponovo zaslužan za odličan spot. Theo Decanziani nam je velikodušno ustupio predivnu Villu Ružić i to je definitivno jedna od najljepših lokacija na kojoj sam snimala. Baš sam uživala u ambijentu. Styling sam osmislila uz pomoć mame, a za moj potpuni izgled zaslužne su Maja Zatezalo (make up) i Ina Kovač (frizura)”, rekla je Tina.

Krajem prošle godine Tina Vukov je objavila singl i spot Još samo večeras, obradu velikog hita barda hrvatske glazbe Drage Diklića čime je prekinula četverogodišnju stanku i najavila novi studijski album. Na njemu će se naći obrade hitova velikana hrvatske zabavne glazbe. Glazbena karijera Tine Vukov započela je već s četrnaest godina kad je potpisala svoj prvi ugovor s diskografskom kućom Croatia Records. Već iduće godine, na Dori 2004., ostvarila je uspješnu suradnju s Matijom Dedićem uz kojeg je izvela pjesmu Tuga dolazi kasnije, a upravo po njoj nazvan je i prvi album objavljen 2006. godine. Iste godine i velikan Arsen Dedić ponudio joj je suradnju, a zajedno su otpjevali pjesmu Vraćam se. Dvostruka je dobitnica Porina za novog izvođača godine i najbolju žensku vokalnu izvedbu pjesme Il treno per Genova koji su joj zasluženo pripali 2007. godine.

Pročitano 280 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec