Imamo 59 gostiju i 10 članova online


Subota, 06 Ožujak 2021 07:39

SEXYMATHERFUCKERS - SREDOZEMNA MEDVJEDICA, Zadrani objavili novi singl i animirani videospot

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

“Sredozemna medvjedica” novi je singl zadarskih Sexymotherfuckersa, pjesma koja govori o jednom mladom ribaru koji na težak način zarađuje za život, a što ne proda podijeli jer je dobra duša otočkog mjesta.

Za njega zakon ne vrijedi te se snalazi na sve moguće načine, kao što su se snalazili i njegovi preci. Glazbu i tekst potpisuju frontmen benda Ivo Petrić i gitarist Marin Mrva dok je za produkciju zaslužan Ivan Grancarić Granco.

Izvrstan animirani videospot potpisuju dečki iz studija Rudnik Film, Mario Đorđević Noyz (hip-hop grupa Who See) i ilustrator Nemanja Abazović.

“Veoma mi je drago da je moj Rudnik Film bio zadužen za animaciju spota za ovu pjesmu. Veliki je gušt bio sarađivati sa ekipom sa kojom dijelim primorski duh, tako da smo se veoma brzo i veoma dobro razumjeli o procesu izrade vizuelnog dijela. Kao bonus nam je došla tematika vezana za more, pošto crtanje i animiranje ovakvih motiva tokom zime liječi depresiju i ljeto nekako brže dođe”, izjavio je Mario Đorđević, poznatiji kao Noyz iz hip-hop grupe Who See.

Pročitano 293 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 06 Ožujak 2021 07:46

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec