Imamo 46 gostiju i 2 člana online


Srijeda, 10 Ožujak 2021 17:27

ALEN ŠENKOVSKI - MUZEJ IZGUBLJENIH DUŠA, nova poslastica za ljubitelje dobrog žestokog zvuka

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Alen Šenkovski, sin poznatog glazbenika i tekstopisca Mirka Šenkovskog Geronima, godinama se bavi heavy metal glazbom i bio je dio nekoliko sastava, a sada je oformio, možemo slobodno reći, supergrupu sastavljenu od Žanitala Tataja – Žaka (ex Divlje jagode), Krešimira Kaštelana (Crvena jabuka) i Adriana Borića (Crvena jabuka).

Alen, koji je ujedno i gitarist benda, skladao je i uz bend aranžirao prvi singl benda Alen Šenkovski, “Muzej izgubljenih duša”, dok je Geronimo napisao tekst i tako ponovno zašao u svoje izvorne heavy metal vode. 

“Možemo reći da je izolacija u ovo doba pandemije zaslužna za nastanak ovog glazbenog projekta koji će tek pokazati zube svim ljubiteljima dobrog žestokog zvuka”, rekao je Alen Šenkovski i dodao kako su snimanje i dizajn zvuka odradili glazbenici sami u svojim kućnim studijima, a po njegovim uputama. 

“U ovom timu nastavljamo dalje s radom, kao i s načinom rada uz goste koji će se pojavljivati na budućem albumu kroz naše pjesme”, kažu iz benda koji je potpisao ekskluzivni izvođački ugovor za Croatia Records.

Spot je radio i montirao Dalibor Mrdić iz Invenio filmsa, a scenarij uz njega potpisuje i Alen Šenkovski.

Dobrodošli u mračni heavy metal Muzej izgubljenih duša.

Pročitano 270 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec