Imamo 55 gostiju i 8 članova online


Subota, 20 Ožujak 2021 06:57

KORNELIJA PETAK - JA SAM TAKVA KAKVA SAM, najavljeni videospot ugledao svjetlo dana

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Najavljeni videospot “Ja sam takva kakva sam” mlade Kornelije Petak ugledao je svjetlo dana!

A kakva je Kornelija? Vedra, nasmijana, raspjevana i rasplesana, baš kao svaka 15-godišnjakinja, što su savršeno prepoznali autori pjesme Ivan i Miroslav Zečić.

Inače iz Kaštel Novog, Kornelija je svoj drugi videospot snimala u Splitu, gdje su joj se pridružile i plesačice Cheerleading kluba Noa, pod režijom Vojana Koceića. U spotu “Ja sam takva kakva sam”, pokazala je jednostavnost i pozitivan stav kao odgovor na kritike svojih vršnjaka na koje je naišla otkako se ozbiljnije počela baviti glazbom. Upravo je medijska eksponiranost bila razlog ljubomore i odbacivanja među njenim vršnjacima, što Kornelija kao mlada tinejdžerica odlično podnosi, jer ostaje baš takva kakva je, ne mijenja se i time postaje uzor svima nama. 

Pjesma “Ja sam takva kakva sam”, već treći tjedan čvrsto se drži na HRtop40, a trenutno je na 24. mjestu, što je veliki uspjeh za ovako talentiranu mladu nadu hrvatske scene koja je tek počela osvajati naša srca. 

Kornelija je dokaz kako se u mladima nalazi velika mudrost, što potvrđuje riječima: “Budite svoji i ono što stvarno jeste. Nemojte se mijenjati zbog pogrešnih razloga, pogotovo ne zato da biste bili bolje prihvaćeni u društvu. Živite stvarni život punim plućima, a ne virtualni na društvenim mrežama.”

Pročitano 220 puta

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec