Imamo 154 gosta i nema članova online


Srijeda, 19 Svi 2021 16:47

KRISTIAN MAROLT - NE DAJ, veliki hit Natali Dizdar dobio plesni i moderni electro pop ritam

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 Moderni electro pop ritam, buduća hrvatska pop zvijezda Kristian Marolt i veliki hit Natali Dizdar sve su što nam treba ovog ljeta.

“Ne daj” je prvi veliki hit nevjerojatne Natali, tada u istoj fazi karijere kao i danas Kristian. Bilo je to 2004. godine kada je Kristian imao samo 10 godina, a danas, 17 godina kasnije, ovaj osebujan mladić spreman je odvesti “Ne daj” u klubove ili barem ispred njih.

Kristian se uspješno transformirao i zaplesao u modernom spotu s retro duhom kojem je posebnu dimenziju dao plesni electro pop zvuk. On je u spotu zapravo u dvostrukoj ulozi, onoj uglađenoj kakva je originalna verzija pjesme “Ne daj”, te onoj prpošnoj i zaigranoj kakva je moderna obrada. Cover pjesme Natali Dizdar “Ne daj” rađen je u produkciji Gorana Kovačića i Vrisak studija čime je dobila duh jednog novog vremena dostojnog svjetske electro pop scene.

Ne daj se ovog ljeta, budi odgovoran, ali i budi cool – zapleši uz “Ne daj” na plesnom podiju, onom stvarnom ili virtualnom. Živi glazbu, a uskoro saznaj više o projektu CMC Stars u sklopu kojeg je realiziran ovaj cover.

 

 

 

 

 

Pročitano 63 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 19 Svi 2021 16:53

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec