Imamo 152 gosta i nema članova online


Ponedjeljak, 24 Svi 2021 07:23

VANJA i NEŠVIL FUNK - ECHO NAŠEG ZBIVANJA, novi vremenski putopis mladog kolektiva i netipičan spot

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Čak sedam godina je bilo potrebno za pjesmu “Echo našeg bivanja”, novi singl sjajnog mladog kolektiva Vanja i Nešvil Funk na čijem čelu je glazbenik i reper Vanja Hrvoje Dražić koji kaže da mu je u prvim studentskim danima tekst pjesme došao u glavu.

“Zapravo je tekst dugo čekao glazbu koja će biti idealna za osjećaj koji je ostavljao. Pjesma govori o dvije osobe savršene jedno za drugo, u krivom vremenu i na krivom mjestu. Tekst je prožet kontrastima i nostalgijom za mjestima koje spajaju i razdvajaju jednu ljubavnu priču. Mogla bi se definirati i kao ‘vremenski putopis'”, ističe Vanja.

“Echo našeg bivanja” dobio je i netipičan spot, kao što je i njihova glazba netipična, ali u isto vrijeme jednostavan, kakva je i njihova glazba.

“Smješten je u svemiru, jer pojam vremena u svemiru i na Zemlji poprima sasvim drugo značenje.  Htjeli smo da se slušatelji fokusiraju na glazbu, tekst i osjećaj, a da animacije koje se događaju u spotu budu opuštajuće”, naglašava.

Iza animacija i vizualnog identiteta stoji Timna Tomiša.

Vanja je otkrio i kako je novi album pri kraju što bi trebalo značiti da bi ga uskoro mogli i imati na policama prodavaonica CD-a.

 

Pročitano 60 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 24 Svi 2021 07:37

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec