Imamo jedan gost i 3 članova online


Subota, 05 Lipanj 2021 14:47

DAMIR KEDŽO - U NAMA, prepoznatljiva a opet drugačija i snažnija od svega do sad

Napisao
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

 

Pjesma “U nama” je novi singl i spot Damira Kedže koji autorski potpisuju žene.

Publika ju je mogla čuti premijerno na Narodnom u 14 sati, a spot je premijerno prikazan na CMC televiziji, Croatia Records YouTube kanalu te portalu Dnevnik.hr.

Izazovno razdoblje i godina su, vjerujemo iza nas, a danas nam sve izgleda kao neki novi početak. I baš tako zvuči i nova pjesma Damira Kedže, prepoznatljiva, a opet drugačija i snažnija od svega do sad, posebna u puno toga te zvuči kao novi snažni početak. A tko su autorice emotivnog zvuka i slike? Pjesmu je napisala sjajna mlada kantautorica Lu Jakelić, žena satkana od nota i emocija čiji će talent publika tek otkrivati. Lu je napisala sve pjesme na svom prvijencu objavljenom 2019. godine, a ovo je prvi put da je glazbu i stihove pisala za nekog drugog. Baš zato je odgovornost Damira Kedže još veća. 

“Počašćen sam što sam ja taj prvi koji će publici donijeti emociju i drugačiji pristup glazbi i to onoj posebnoj kakvu sklada Lu. Pjesma me već na demo snimci obuzela i osjećao sam da je moja, da je svemir mislio na mene dok ju je Lu stvarala. Ovu pjesmu osjećam na neki poseban način. Opisuje me onako ‘baš do kosti’. Dao sam sve od sebe da taj osjećaj i emociju donesem publici najbolje što mogu. Višeslojna je jako i sad samo čekam kako ćete ju vi doživjeti”, obratio se publici Damir. 

Redateljica spota je Helena Janjušević, Damirova višestruka partnerica, žena u čije se ruke prepušta potpuno siguran da će od njega izvući ono najbolje, glumačko i plesno.

“Vjerujem joj toliko da sam joj dao da mi režira spot i da u njemu glumi. Helena Janjušević je posebna baš kao i ova pjesma. Multitalentirana, posebne ljepote i karaktera, a kada pogledate spot shvatit ćete zašto je obožavam. Zahvalan sam što je dio mog svemira”, rekao je Damir.

 

Pročitano 40 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 05 Lipanj 2021 14:51

Video sadržaj

GVM radio Zdeno Klimeš
Molim prijavite se ako želite komentarati

Copyright © www.internet-radio-gvm.com  - All Rights Reserved | Webdesign Berislav Hermeščec